Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP BiH UBOJSTVO U SUSJEDSTVU Izrešetao muškarca sa 16 metaka

UBOJSTVO U SUSJEDSTVU Izrešetao muškarca sa 16 metaka

Prije toga sjedili zajedno u kafiću

Oko 16.50 na Wilsonovom šetalištu u Sarajevu ubijena je jedna osoba. Avaz javlja kako je ubijen Anel Kršo.

'Smrtno je stradao jedan muškarac, čiju je smrt na mjestu događaja konstatirao liječnik Zavoda hitne medicinske pomoći. Muškarac koji je upotrijebio oružje je pod kontrolom policije. Obaviješten je dežurni tužitelj', potvrdila je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo. 

Očevid u tijeku

Klix.ba neslužbeno doznaje kako je zbog ubojstva uhićen Nihad Sarajkić. Svjedoci su ispričali kako je Sarajkić sam pozvao policiju i predao se. Klix.ba piše da je Sarajkić prije ubojstva sjedio u kafiću s muškarcem u kojeg je zatim ispalio 16 metaka. 

Policija je trenutno na mjestu pucnjave i u tijeku je očevid. Naknadno bi trebalo biti poznato više informacija o okolnostima i motivima zločina. 

Vaša reakcija na temu