Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr UKRAJINA UPOZORAVA 'Putin je naredio pripremu terorističkog napada na Černobil'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINA UPOZORAVA 'Putin je naredio pripremu terorističkog napada na Černobil'

Proteklih dana napali su nuklearnu elektranu Zaporižja i Harkovski fizikalno-tehnički institut

Ukrajinsko ministarstvo obrane objavilo je da Rusija planira teroristički napad na Černobil. 

'Prema dostupnim informacijama - Vladimir Putin naredio je pripremu terorističkog napada na nuklearnu stanicu u Černobilu. Planirano je stvaranje tehnološke katastrofe, a okupatori će odgovornost prebaciti na Ukrajinu.

U ovom trenutku Černobil je potpuno isključen iz nadzornih sustava Međunarodne agencije za atomsku energiju (MAGATE). Stanica ne radi. 

Proteklih dana Putinove trupe napale su nuklearnu elektranu Zaporižja i Harkovski fizikalno-tehnički institut (u kojem postoji eksperimentalni nuklearni reaktor).

Okupatori pokušavaju stvoriti lažne 'dokaze' kako bi za sve okrivili Ukrajinu. Na području zračne luke Antonov u Hostomelu primijećene su ruske hladnjače za automobile koje su skupljale tijela mrtvih ukrajinskih branitelja', stoji u objavi, prenosi Index

Vaša reakcija na temu