Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Ukrajinskim dužnosnicima odlazak u inozemstvo dozvoljen samo u službene svrhe
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ukrajinskim dužnosnicima odlazak u inozemstvo dozvoljen samo u službene svrhe

Zelenski potpisao dekret

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je potpisao dekret kojim se dužnosnicima zabranjuje putovanje u inozemstvo zbog bilo koje druge svrhe osim službene, prenosi Index

'Dužnosnici više neće moći putovati u inozemstvo na odmor ili u bilo koju drugu nevladinu svrhu', rekao je Zelenski tijekom svog večerašnjeg obraćanja.

'To se odnosi na sve državne dužnosnike, kao i na razne druge razine lokalne samouprave. To se odnosi na policijske službenike, saborske zastupnike, tužitelje i sve one koji moraju raditi za državu i unutar zemlje', dodao je. 

Najavio je da će njegov kabinet razviti proceduru koja će osigurati da zemlju mogu napustiti samo oni koji to čine zbog 'pravog poslovnog putovanja'.

Vaša reakcija na temu