Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay / ilustracija Umrla još jedna beba ostavljena u parkiranom autu!

Umrla još jedna beba ostavljena u parkiranom autu!

Tragedija u Nizozemskoj

U Rotterdamu je jučer umrla beba koja je ostavljena u automobilu Audi Q2, navodno belgijskih registracija, parkiranom pored ceste, javlja NL Times.

Vatrogasci, policija i liječnici su na mjesto događaja došli oko 17 sata. Razbili su stražnje staklo na suvozačevoj strani kako bi izvukli dijete. U pomoć je poslan i medicinski helikopter. Međutim, pokušaji oživljavanja bili su neuspješni.

'Nažalost, dijete je umrlo. Istražujemo okolnosti', rekla je policija, prenosi Index

Priopćila je i kako je muškarac priveden na mjestu događaja. Policija nije odmah otkrila na koji način je osumnjičenik povezan s vozilom i djetetom.

U trenutku kada je dijete pronađeno u Audiju temperatura zraka bila je oko 20 stupnjeva. U sličnim uvjetima, temperatura u kabini zatvorenog vozila može porasti do 30 stupnjeva unutar 10 minuta, 40 stupnjeva unutar 35 minuta, može se približiti 50 stupnjeva nakon 90 minuta.

Rizik od toplinskog udara počinje kada tjelesna temperatura poraste iznad 39 stupnjeva. Situacija postaje potencijalno smrtonosna kad temperatura dosegne 42 stupnja.

Vaša reakcija na temu