Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com UŽAS U EKVADORU Misica ubijena usred dana, nadzorne kamere sve snimile

UŽAS U EKVADORU Misica ubijena usred dana, nadzorne kamere sve snimile

Imala je samo 23 godine

Ekvadorska misica Landy Parraga ubijena je u gradu Quevedu dok je bila u jednom restoranu, a sve su snimile nadzorne kamere i sada se uznemirujuća snimka širi društvenim mrežama. Imala je 23 godine. Policijska istraga je u tijeku, prenosi Daily Mail.

Na snimci se vidi kako dvojica naoružanih napadača upadaju u restoran, dok Landy Paragga i jedan muškarac stoje pokraj stola. Dok je par razgovarao, napadači su ušli u restoran i ispalili nekoliko hitaca u njih dvoje te su odmah napustili objekt i pobjegli.

Inače, Parraga je bila natjecateljica za Miss Ekvadora i predstavljala je provinciju Los Rios 2022. Ima preko milijun pratitelja na društvenim mrežama. Sa samo 23 godine je postala vlasnica firme za uvoz stvari za domaćinstvo i vodila je vlastitu liniju sportske obuće.

Spominje se u slučaju organiziranog kriminala

Njezino ime je spomenuto u prosincu 2023. u porukama koje je objavio ured javnog tužitelja, vezanim za veliki slučaj organiziranog kriminala koji istražuju. Jedan od 52 ljudi koji se istražuju u ovom slučaju je Helive Ángulo, poznatiji pod nadimkom Estimado.

On je u chatu rekao dileru droge Alejandru Norteru, čijom imovinom upravlja, da ga je policija ispitivala u vezi Parrage. 'Ako moja žena pronađe bilo što u vezi nje, gotov sam', napisao je Norero. 'Prijatelju, njeno se ime neće pojaviti nigdje', dobio je dogovor.

Norrero je ubijen u zatvoru 2022., šest mjeseci nakon što je zatvoren. Transferi novca na Parragin račun su pod istragom javnog tužiteljstva, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu