Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TUŽNA VIJEST Od posljedica prometne nesreće umrla splitska liječnica Vesna Pavlov

TUŽNA VIJEST Od posljedica prometne nesreće umrla splitska liječnica Vesna Pavlov

'Napustila nas je naša predivna doktorica, jedna od hrabrih doktorica splitske neonatologije'

Liječnica KBC-a Split, Vesna Pavlov, preminula je u zadarskoj bolnici od posljedica prometne nesreće koja se prošli tjedan dogodila na zadarskom području. 

- Opraštamo se od one koja je bila najljepši primjer liječništva! Počivaj u miru, draga Vesna Pavlov - napisali su na Facebook stranici Udruge za promicanje prava pacijenata.

Od nje se oprostila i inicijativa 'Palčić gore' kao i Klub roditelja nedonoščadi 'Palčići'.

- Pokušavamo naći prave riječi na ovakvu tragičnu vijest. Kako izraziti svoju tugu, što napisati? Nažalost, napustila nas je  naša predivna doktorica Vesna Pavlov, jedna od hrabrih doktorica splitske neonatologije. Kako zahvaliti ženi koja je spasila toliko naših Palčića, omogućila našim roditeljima da sa svojom djecom na rukama iziđu iz bolnice - zahvalili su iz Udruge omiljenoj liječnici.

Vaša reakcija na temu