Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot CNN UZNEMIRUJUĆE! CNN objavio potresni video iz Irpina, tijela su na ulici
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UZNEMIRUJUĆE! CNN objavio potresni video iz Irpina, tijela su na ulici

Stravični razmjeri razaranja

Ukrajinska nevladina organizacija Ukrainian Witness Project snimila je video razaranja u Irpinu, koji je od ponedjeljka pod ukrajinskom kontrolom, i dostavila ga CNN-u, javlja Index.

CNN navodi da se u videu mogu vidjeti razmjeri razaranja.

CNN je geolocirao i potvrdio autentičnost videa. Ovo je jedan od prvih videa u posljednjim tjednima s istočnog dijela Irpina, jer su tamošnje intenzivne borbe onemogućile siguran pristup.

Video, snimljen u utorak, prikazuje šumovito predgrađe nalik apokaliptičnoj pustoši.

Vjetar koji prolazi kroz preostalo drveće i zveket lima o metal jedino je što se čuje na snimci, povremeno se čuje tupa buka vojnog udara u daljini.

Snimka pokazuje da u gradu nema života iako je pucnjava za sada prestala.

Osim ruševina razorenih zgrada, na ulicama su jedino tijela civila.

Osoba u kožnoj jakni, koja je očito vukla mala kolica kada je ubijena, vidi se licem prema dolje na tlu. Još jedna žrtva prikazana je na leđima na stražnjem sjedalu automobila koji je pun rupa od metaka, opisuje CNN.

Na snimci je najmanje pet tijela. Nejasno je kako i kada su umrli, dodaju.

Vaša reakcija na temu