Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot UZNEMIRUJUĆI VIDEO: MMA borac Shamil Abdulmuslimov zvjerski je likvidiran u restoranu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: MMA borac Shamil Abdulmuslimov zvjerski je likvidiran u restoranu

Procurila snimka ubojstva

Poznati bivši ruski MMA borac iz Dagestana, Shamil Abdulmuslimov, zvjerski je ubijen u restoranu u Kasavyurtu, gradu u Dagestanu, pišu lokalni mediji a prenose Kxan36 i Net.hr.

Shamil Abdulamuslimov bavio se borilačkim vještinama do 2013. godine, a kada se povukao imao je rezultat od 11 pobjeda i 4 poraza. Izgubio je život kad su naoružani napadači ušli u restoran i brutalno ga upucali kalašnjikovima.

Dvadeset i petogodišnji Abdulmuslimov ubijen je u četvrtak, a u medijskim izvještajima stoji kako je ubojica Murgamudin Muradisov, sa svojim sinom i još jednim suradnikom napadačem, stigao u restoran i ubio bivšeg MMA borca iz poluautomatske puške.

Na internetu se pojavio i video likvidacije, a razlog ubojstva je sukob oko vlasništva nad zemljištem. Abdulmuslimov se zato i prvotno sukobio s dvojicom napadača, a zatim su napustili restoran i vratili se naoružani te ga izrešetali dok je ovaj sjedio u separeu. Na snimci se može vidjeti kako na parking dolazi crni terenac iz kojeg izlazi jedna osoba, koja je odmah sa zadnjeg sjedala uzela pušku, krenula prema ulazu u restoran, a nakon toga mu se pridružilo još dvoje ljudi.

Ulaskom u objekt, odmah su skrenuli desno, znajući u kojem separeu sjedi Shamil Abdulmuslimov, i u njega ispalili veći broj metaka. Za zamjetiti je da, pritom, napadači nisu na sebi imali kapuljače ili fantomke, točnije nisu bili zamaskirani. To je detalj koji posebno bode u oči.

Nakon ubojstva napadači nisu pobjegli već su još se i potukli s drugim gostima te potom dočekali policiju. Jednog su brutalno istukli s kundakom puške.



Vaša reakcija na temu