Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Twitter VIDEO Prva dama SAD-a nenajavljeno stigla u Ukrajinu, susrela se s Olenom Zelenskij
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Prva dama SAD-a nenajavljeno stigla u Ukrajinu, susrela se s Olenom Zelenskij

Ranije danas posjetila je Slovačku gdje se susrela s raseljenim ukrajinskim majkama

Prva dama SAD-a Jill Biden je nenajavljeno otputovala u Uzhorod u Ukrajini, mali grad u krajnjem jugozapadnom kutu Ukrajine.

U preuređenoj školi koja sada služi kao privremeni smještaj za raseljene građane, Biden se sastala s prvom damom Ukrajine Olenom Zelenskom, koja nije viđena u javnosti od početka rata 24. veljače.

'Mislila sam da je važno pokazati ukrajinskom narodu da ovaj rat mora prestati i da je ovaj rat bio brutalan i da narod Sjedinjenih Država stoji uz narod Ukrajine', rekla je Biden.

Supruga ukrajinskog predsjednika zahvalila je Biden na njezinom 'hrabrom činu'.

'Razumijemo što je potrebno da američka prva dama dođe ovdje tijekom rata kada se vojne akcije odvijaju svaki dan, gdje se zračne sirene oglašavaju svaki dan - čak i danas'.

Ranije danas, Jill Biden je provela Majčin dan u posjetu Slovačkoj gdje se susrela s ukrajinskim majkama koje su raseljene zbog rata, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu