Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube VIDEO Svećenik iz Singapura doživio mistično iskustvo u Međugorju i ostao u Hercegovini

VIDEO Svećenik iz Singapura doživio mistično iskustvo u Međugorju i ostao u Hercegovini

Evo što kaže o svemu...

Dio vjernika vjeruje u čuda u Međugorju, dio ih osporava. A ni Crkva još nema konačno stajalište. No, da je Međugorje stvarno i da se u njemu događaju čuda itekako vjeruje dominikanac Leon Pereira, kapelan za hodočasnike engleskog govornog područja u Međugorju.

U Međugorje je prvi put došao početkom Domovinskog rata 1991. godine kao 20-godišnji mladić. Sve do dolaska ovdje, kaže, cijelo njegovo životno putovanje do tada je bila samo priprema za Međugorje, piše Vjera.

Upravo je ovdje, daleke 1983. godine kada je još kao dječak slušao o Međugorju u rodnom Singapuru, posijana klica njegovog redovničkog zvanja. Ističe kako se ovdje osjeća kao doma, ugodno i sigurno jer ga je Gospa uvijek usmjeravala i vodila kroz život. Njegova je misija moliti i klanjati se Gospodinu a ovdje to može jer kako svjedoči o snazi Međugorja, ovo je mjesto gdje Bog obraća srca. Često ga se može vidjeti u Kapelici klanjanja gdje se hodočasnicima pruža mogućnost za tiho klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom sakramentu.


U prekrasnom svjedočanstvu ovog svećenika a koje se može poslušati na YouTubeu fra Leonn svjedoči svoje mistično iskustvo pa kaže:

'Blažena Majka me upitala: Jesi li spreman trpjeti?. Onda mi je pokazala budućnost. Rekla je da dolazi vrijeme kada će se gotovo svaki katolik stidjeti Isusovih riječi. Rekla je da će vrlo malo katolika ostati vjerno, vrlo malo. A oni koji to učine bit će užasno progonjeni od strane drugih katolika. Zatim je rekla. 'Ne idi me tražiti, doći ću ti kad budeš umirao'.

Ovaj svećenik primio je i spoznaje o samom Međugorju, kaže da tamo ima i svijetla i sjena ali daleko više svijetla.

Jedne prilike je rekao: ‘Neki ljudi kažu kako postoji opasnost ako idemo na mjesta poput Međugorja. To je istina. Prva i najvažnija opasnost je ta da Međugorje može biti lažno. A ako je lažno, svi smo u opasnosti da budemo prevareni. A ako smo prevareni, kako smo prevareni? Molitvom krunice svaki dan iz srca, odlaskom na misu svaki dan, odlaskom na ispovijed jednom mjesečno, čitanjem Bibliju, postom srijedom i petkom? Oh, sretne li obmane. Želio bih da cijeli svijet bude prevaren na ovaj način!‘.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Vaša reakcija na temu