Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Vučić komentirao spaljivanje krnje u Kaštelima, njegova reakcije je za rubriku 'vjerovali ili ne'

Vučić komentirao spaljivanje krnje u Kaštelima, njegova reakcije je za rubriku 'vjerovali ili ne'

'Kada znamo da su spaljivali kuće i crkvu, šta fali da pale lutku'

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u srijedu se osvrnuo na paljenje lutke s njegovim likom u Kaštelu Starom u Hrvatskoj, izvijestio je beogradski Blic.

Vučić kaže da 'kada znamo da su spaljivali kuće i crkvu, šta fali da pale lutku'.

- Kod njih je tradicionalno da spaljuju, sve što mogu da spaljuju su lutke - istaknuo je Vučić.

Na tradicionalnom kaštelanskom karnevalu spaljen je 'dvostruki Krnjo' - lutke s likovima srbijanskog i ruskog predsjednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

@dalmatinskiportal Kaštelani spalili - Putina i Vučića! #krnje #maskare #krnjeval #maske #putin #vucic #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu