Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović AMBASADOR TURIZMA: Konferencija 'Autentične vrijednosti destinacije' u Splitu

AMBASADOR TURIZMA: Konferencija 'Autentične vrijednosti destinacije' u Splitu

Ulaz je slobodan, ali je broj sudionika ograničen pa se potrebno prijaviti

Splitsko-dalmatinska županija u partnerstvu s Održivo d.o.o. u sklopu Programa Ambasador turizma organizira konferenciju pod naslovom 'Autentične vrijednosti destinacije'  koja će se održati u četvrtak, 17. listopada, u Splitu, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, na adresi Obala Ante Trumbića 4.

U prvom dijelu konferencije obrađivat će se tema Mental health turizma, što je novost na tržištu i sudionici će premijerno moći dobiti uvid u ovu vrstu turizma budućnosti. Prezentirat će ga priznati i svjetski poznati stručnjak prof. dr. sc. hc. Milan Krajnc - nominiran za Nobelovu nagradu za ekonomiju na temu Nova ekonomija utemeljena na prirodnoj psihologiji u 2021.godini. Nakon toga slijedi panel rasprava koja će izdvojiti izazove i prilike upravljanja i promocije autentičnih vrijednosti Splitsko-dalmatinske županije kao turističke destinacije.

U drugom dijelu konferencije prezentirat će se održiva arhitektura, zeleni marketing uz digitalna rješenja za eko iznajmljivače, priča o uspjehu razvoja Apiturizma na otoku Šolti te promocija zavičajne baštine dalmatinske Zagore kroz aktivnosti učenika OŠ Cista Velika.

Ispred konferencijske  dvorane, prezentirat će se tvrtke i organizacije, koje svojim proizvodima i uslugama pomažu u postizanju zelenog i održivog poslovanja privatnih iznajmljivača.

Ulaz je slobodan, ali je broj sudionika ograničen, a prijave su otvorene do srijede, 16. listopada 2024. 

Vaša reakcija na temu