Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BESANE NOĆI Zbog turista i stanara od Grada se traži mjerenje buke u novom klubu u centru Splita

BESANE NOĆI Zbog turista i stanara od Grada se traži mjerenje buke u novom klubu u centru Splita

Komunalci će zahtjev proslijediti sanitarnoj inspekciji

Iz splitske Turističke zajednice traže od Grada mjerenje buke u nedavno otvorenom klubu u Marmontovoj ulici, čije je radno vrijeme od 24 sata do 5 ujutro.

- Molimo vas za žurnom reakcijom kako bismo zajedno omogućili nesmetan život lokalnog stanovništva, ali i neometan i kvalitetan boravak turista - stoji među ostalim u dopisu Gradu uz napomenu da zajedničkim angažmanom mogu umanjiti zajedničke probleme koji utječu na sliku Splita kao turističke destinacije.

Direktorica Turističke zajednice Alijana Vukšić kaže da reagiraju na zahtjeve stanara te da tako rade cijelu godinu.

- Stanari su nam primarni i zbog njih reagiramo - kazala nam je Vukšić.

Iako je zahtjev poslan komunalcima, kako su nam rekli, zahtjev će proslijediti sanitarnoj inspekciji u čijoj je nadležnosti mjerenje razine buke.

Vaša reakcija na temu