Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay CROATION AVIATION: Osvoji dvije povratne karte LOT-a za Varšavu!

CROATION AVIATION: Osvoji dvije povratne karte LOT-a za Varšavu!

Možete birati jednu od pet hrvatskih zračnih luka

U suradnji s poljskim nacionalnim avioprijevoznikom, LOT Polish Airlinesom, Croatian Aviation organizira nagradni natječaj u kojem možete osvojiti zrakoplovnu kartu za povratni let na bilo kojoj liniji iz Hrvatske prema Varšavi!

S obzirom na to da poljski LOT iz Varšave prometuje prema pet hrvatskih zračnih luka: Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Zagrebu, pobjednik našeg natječaja moći će birati iz koje od pet spomenutih zračnih luka želi putovati prema glavnom gradu Poljske - Varšavi!

Pravila nagradnog natječaja: 

- Lajkati Facebook stranicu Croatian Aviation kako bi i u budućnosti mogli sudjelovati u našim nagradnim natječajima,

- Podijeliti Facebook objavu na svom profilu (javno) kako bi za ovaj giveaway čuli i vaši prijatelji,

- Navesti u komentaru osobu koju vodite sa sobom u Varšavu!

Uvjeti nagradnog natječaja:

Nagradni natječaj traje od nedjelje, 13. lipnja, do nedjelje, 20. lipnja 2021. Sve osobe koje su zadovoljile navedena pravila natječaja ući će u izvlačenje, a dobitnik će biti odabran slučajnim putem (random.org). 

Ime dobitnika bit će objavljeno na našem portalu u ponedjeljak, 21. lipnja 2021.

Putovanje je potrebno realizirati u ljetnom redu letenja ove godine, a datum putovanja ovisi o raspoloživosti mjesta na letovima. 

Ukoliko su na željenom letu sva mjesta u ekonomskom razredu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta u ekonomskom razredu raspoloživa. Dobitnik može zrakoplovne karte prenijeti na druge osobe na način da najavi prijenos prije izrade rezervacije, te da pri izradi rezervacije navede ime osobe koja putuje. Naknadne promjene imena putnika nisu moguće (nakon izrade rezervacije i izdavanja zrakoplovne karte). Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze organizatora prema dobitniku. 

Dobitnik nema pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje se natjecao i osvojio ih u postupku sukladno ovim Uvjetima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. 

Dobitnik putuje u ekonomskom razredu na letu LOT Polish Airlinesa na jednoj od redovnih linija iz Rijeke, Zadra, Splita, Dubrovnika ili Zagreba za Varšavu, po izboru putnika. Naknade i takse zračnih luka snose putnici. Sve ostale troškove proizašle na putovanju također snosi dobitnik. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici LOT Polish Airlinesa kao ni urednici portala Croatian Aviation.

Organizator nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natjecanja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Facebook nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.

LOT je jedna od 12 najstarijih aviokompanija u svijetu, kompanija preko 90 godina povezuje Poljsku i Europu s ostatkom svijeta. U 2019. godini kompanija je imala više od 10 milijuna putnika.

Iz godine u godinu poljski nacionalni avioprijevoznik povećava broj linija i tjednih rotacija prema hrvatskim zračnim lukama, a u nastavku vam donosimo trenutni red letenja prema i iz Hrvatske. U najavi je trenutno čak 12 redovnih linija!

LOT Polish Airlines mreža linija prema Hrvatskoj u ljeto 2021.

Iz Rijeke:

Rijeka - Zielona Gora: jednom tjedno, nedjeljom,

Rijeka - Szczecin: jednom tjedno, subotom,

Rijeka - Olsztyn: jednom tjedno, subotom, 

Rijeka - Varšava: jednom tjedno, subotom.

Iz Zadra: 

Zadar - Rzeszow: jednom tjedno, subotom,

Zadar - Varšava: jednom tjedno, subotom.

Iz Splita:

Split - Rzeszow: jednom tjedno, nedjeljom,

Split - Varšava: dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Iz Dubrovnika:

Dubrovnik - Poznan: jednom tjedno, četvrtkom,

Dubrovnik - Krakow: jednom tjedno, subotom,

Dubrovnik - Varšava: četiri puta tjedno, srijedom, četvrtkom, petkom i subotom.

Iz Zagreba:

Zagreb - Varšava: šest puta tjedno, svakog dana osim ponedjeljkom.

Uz spomenute hrvatske zračne luke, LOT je prisutan i u zračnim lukama regije pa su redovni letovi iz Poljske s ovom aviokompanijom dostupni prema Beogradu, Ljubljani, Podgorici, Tirani, Ohridu, Skopju i Tivatu.

Osim brojnih odredišta u Europi, LOT sa svojim širokotrupnim zrakoplovima tipa B787-8 prometuje i na long-haul linijama prema Los Angelesu, Miamiju, Chicagu, New Yorku, Torontu, Colombu, Tokiju i Seulu, a s obzirom na povoljne cijene aviokarata, veliki broj putnika iz Hrvatske bira ovu kompaniju za svoja putovanja.

Croatian Aviation i LOT Polish Airlines nagradnim natječajem omogućuju vam da isprobate uslugu ovog poznatog avioprijevoznika i već ovog ljeta posjetite glavni grad Poljske!

Vaša reakcija na temu