Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com EasyJet povećava promet prema Splitu!

EasyJet povećava promet prema Splitu!

Aviokompanija uvodi još sedam međunarodnih linija

EasyJet najavljuje novi set linija prema Splitu. Nakon što je kompanija pokrenula prvih 6 linija prema Hrvatskoj koje su krenule prometovati od početka srpnja, kompanija je objavila početak prometovanja na još 7 linija, javlja portal Croatian Aviation.

Od kraja srpnja, kompanija će značajno povećati broj linija prema splitskoj zračnoj luci, uvođenjem još 7 međunarodnih linija, čime će EasyJet iz Splita prometovati prema čak 13 međunarodnih destinacija. Promet se uspostavlja na sljedećim linijama: uvodi se linija Lyon - Split, od 20. srpnja (dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom), uvodi se linija Bristol - Split, od 21. srpnja (dva puta tjedno, utorkom i subotom), uvodi se linija London Gatwick - Split, od 18. srpnja, (pet puta tjedno, svaki dan osim ponedjeljka i petka), uvodi se linija Milano - Split, od 22. srpnja (dva puta tjedno, srijedom i subotom), uvodi se linija Napulj - Split, od 24. srpnja (šest puta tjedno, svaki dan osim srijede), uvodi se linija Paris Orly - Split, od 24. srpnja (dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom), uvodi se linija Manchester - Split, od 25. srpnja (dva puta tjedno, utorkom i subotom).

Također, određene linije koje su već u prometu imat će povećanje broja tjednih letova: linija Amsterdam - Split umjesto dva, pet puta tjedno, linija Geneva - Split umjesto jednom, tri puta tjedno.

Ovo je i dalje značajno manji broj tjednih letova i linija prema Splitu u odnosu na sezonu 2019., no s obzirom na situaciju možemo biti zadovoljni s redom letenja ove aviokompanije.

Vaša reakcija na temu