Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Nikki Adler govorit će ljepotama Šibensko-kninske županije

FOTO Nikki Adler govorit će ljepotama Šibensko-kninske županije

Snima se promotivni film

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije najavljuje snimanje promotivnog filma destinacije namijenjenog tržištu Njemačke, Austrije i Švicarske (DACH).

Cijeli projekt financirala je Turistička zajednica Šibensko Kninske županije kojoj su se pridružile TZ grada Šibenika , TZ grada Vodica, NP Krka i Kninski muzej.

Ovaj film ima za cilj predstaviti šarm Šibensko-kninske regije, otkrivajući njezine skrivene bisere i jedinstvena iskustva koja nudi.

Snimanje filma započelo je 13. svibnja. i traje do 18. svibnja na različitim lokacijama u Šibensko-kninskoj županiji, istražujući njene prekrasne prirodne ljepote, bogatu povijest i autentičnu kulturu.

Kratkom reportažnom formom filma uz poznato lice Nikki Adler šesterostruku svjetsku prvakinju u boksu ispričat će se zanimljiva priča o destinaciji, a emitirat će se minimalno 140 puta na 12 TV postaja i 7 online platformi što jamči izvrsno povećanje vidljivosti.

Film koprodukcijski potpisuje Tvrtka Pointers iz Hrvatske i Blue Planet iz Njemačke koji je u svojih više od dva desetljeća snimio brojne promotivne filmove u više od 85 svjetskih destinacija.

Emitirat će se direktno na DACH (Njemačka, Austrija i Švicarska) tržištima, ali i šire te na nekim od najgledanijih TV kanala te se očekuje se da će film biti snažan alat za privlačenje posjetitelja iz DACH regije .

Vaša reakcija na temu