Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: John Pavlish FOTOGALERIJA Čarobna ljetna večer u Bluesun hotelu Maestral Brela
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Čarobna ljetna večer u Bluesun hotelu Maestral Brela

Našom investicijom odajemo počast ljudima, lokalnom gospodarstvu, zajednici, povijesti i uvijek besprijekornoj jadranskoj obali koja oduzima dah - izjavio je Mubarak Al-Khalifa

Sinoć je u preuređenom Bluesun hotelu Maestral Brela, u čarobnoj atmosferi proslavljen početak ljetne sezone. Tradicija, dulja od pola stoljeća i Mediteran, kao inspiracija i način života, zasjali su u punom sjaju.

Uzvanici, među kojima i Jelena Veljača, Arija Rizvić i Marko VargekŽanamari Lalić, Ida Prester, Joško Čagalj, Iris Cekuš, Pedro Soltz i brojni drugi uživali su u blagom povjetarcu tople ljetne večeri, uz probrane gastro delicije i nastup istinske dive hrvatske glazbene scene Nine Badrić, čiji glas nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Maestral, kanonsko djelo hrvatskog poslijeratnog modernizma, simbol arhitekture Brela i Makarske rivijere te nekada najluksuzniji hotel na Jadranu izgrađen je u periodu od 1962. do 1965. godine oduvijek je ponos Makarske rivijere. Djelo je arhitekata Ante Rožića, Juliusa De Luce i Matije Salaja, dok je interijer dizajnirao Bernardo Bernardipreuređenju se moralo pristupiti s mnogo pažnje, pa su svi radovi izvedeni uz prethodne konzultacije s konzervatorima.

- Našom investicijom odajemo počast ljudima, lokalnom gospodarstvu, zajednici, povijesti i uvijek besprijekornoj jadranskoj obali koja oduzima dah - izjavio je Mubarak Al-Khalifa, predsjednik Uprave društva Sunce hoteli d.d.

Povod ovom lijepom okupljanju je i preuređenje svih soba, javnih prostora, ali i vanjska terase hotela. Novi vlasnik prepoznao je iznimnu vrijednost Maestrala i s posebnim poštovanjem započeo projektiranje s obzirom na jedinstvenu poziciju u povijesti hotelijerstva i činjenicu da je hotel arhitektonsko remek-djelo. Duh Maestrala i njegove arhitekture i interijera u potpunosti je zadržan i poštovan, uz minimalne promjene vezane uz sigurno korištenje hotelskog prostora i postizanje maksimalne udobnosti gostiju.

- Kao hotelska grupa s više od 60 hotela, s ponosom pridonosimo povijesnoj ljepoti hrvatske obale. Sjajno se nadopunjujemo, što nam omogućuje da doprinesemo dugogodišnjoj profinjenosti i luksuzu. Volimo to što radimo i nastojimo iznenaditi naše goste udobnošću i luksuzom. Zahvaljujemo nadležnim tijelima i našim gostima na ukazanom povjerenju. Hvala i našem izvrsnom timu; uspjeli su - rekao je Mohamed Ali Rashed Alabbar, predsjednik Nadzornog odbora društva Sunce hoteli d.d.

Vaša reakcija na temu