FOTOGALERIJA Pred nama je još jedno 'Trganje'

FOTOGALERIJA Pred nama je još jedno 'Trganje'

Manifestaciju organizira Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle i ove godine, po sedmi put zaredom, organizira tradicionalnu agroturističku manifestaciju 'Trganje' kojom se simbolično obilježava berba grožđa u Konavlima. Trganje se organizira u subotu, 21. rujna 2019.g. u vinogradu konavoskog vinara Iva Karamana u Pridvorju s početkom u 14.30 sati. 

- Cilj ove manifestacije je prikazati, lokalnom stanovništvu i turistima, Konavle kao vinsku regiju koja, osim vrhunskih vina, nudi zanimljiv agroturistički proizvod. U sklopu manifestacije konavoski vinari i vinogradari još jedan put na simboličan način prikazuju zajedništvo jer donošenjem najboljeg bijelog grožđa uz ono ubrano za potrebe manifestacije, zajednički rade konavosko misno vino - poručuju organizatori.

Okupljanje i dobrodošlica u 'Kušaonica vina Ivo Karaman' je u 14.30 sati, od 14.45 do 15.30 je trganje/berba u vinogradu, od 15.30 do 16 težačka marenda i polazak vlakićem i karom prema samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, a od 16 do 17.30 je prikupljanje grožđa konavoskih vinara, prerada grožđa na tradicijski i suvremen način te druženje uz glazbu uživo.

Sudjelovanje je besplatno, a manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51397, "");
Pregledaj komentare