Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pred nama je još jedno 'Trganje'

FOTOGALERIJA Pred nama je još jedno 'Trganje'

Manifestaciju organizira Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle i ove godine, po sedmi put zaredom, organizira tradicionalnu agroturističku manifestaciju 'Trganje' kojom se simbolično obilježava berba grožđa u Konavlima. Trganje se organizira u subotu, 21. rujna 2019.g. u vinogradu konavoskog vinara Iva Karamana u Pridvorju s početkom u 14.30 sati. 

- Cilj ove manifestacije je prikazati, lokalnom stanovništvu i turistima, Konavle kao vinsku regiju koja, osim vrhunskih vina, nudi zanimljiv agroturistički proizvod. U sklopu manifestacije konavoski vinari i vinogradari još jedan put na simboličan način prikazuju zajedništvo jer donošenjem najboljeg bijelog grožđa uz ono ubrano za potrebe manifestacije, zajednički rade konavosko misno vino - poručuju organizatori.

Okupljanje i dobrodošlica u 'Kušaonica vina Ivo Karaman' je u 14.30 sati, od 14.45 do 15.30 je trganje/berba u vinogradu, od 15.30 do 16 težačka marenda i polazak vlakićem i karom prema samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, a od 16 do 17.30 je prikupljanje grožđa konavoskih vinara, prerada grožđa na tradicijski i suvremen način te druženje uz glazbu uživo.

Sudjelovanje je besplatno, a manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije.

Vaša reakcija na temu