Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Suvremena vila za odmor s panoramskim pogledom na more

FOTOGALERIJA Suvremena vila za odmor s panoramskim pogledom na more

Vila ima impresivnu okućnicu s bazenom od 40 kvadrata, hidromasažnom kadom i prostranom terasom

Vila Topaz novoizgrađena je nekretnina za odmor, smještena 15 kilometara od Splita. Kako ističu na stranici Sotheby', ova elegantna vila predstavlja idealno odredište za sve one koji traže vrhunsku udobnost i pogled na more od kojeg zastaje dah. 

Prostire se na 300 kvadrata stambene površine i sastoji se od suterena, prizemlja i prvog kata. Prizemlje obuhvaća prostrani dnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, ostavu, toalet, spavaću sobu s kupaonicom, saunu i praonicu rublja. Gornji kat se sastoji od dvije spavaće sobe, glavne spavaće sobe koja uključuje vlastitu kupaonicu, balkon i garderobu, te galeriju.

- Vila ima impresivnu okućnicu s bazenom od 40 kvadrata, hidromasažnom kadom i prostranom terasom s koje se pruža čarobni pogled na more i otoke od kojeg zastaje dah. Lijepo uređena okućnica omogućuje apsolutni hedonizam i uživanje u pitoresknom krajoliku i opuštajućem mediteranskom ambijentu. Gostima je na raspolaganju i garaža, te vanjski natkriveni parking. Vila Topaz je šarmantna vila suvremenog stila s impresivnim sadržajima koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Vila je idealna za obitelji ili grupe prijatelja bilo da želite uživati u prekrasnim plažama ili da želite istražiti popularne turističke gradove poput Splita, Trogira ili Omiša - navode na stranici Sotheby',

U vili se može smjestiti osam osoba, a cijena tjednog najma je od 3.200 eura.

Vaša reakcija na temu