Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Top 3 kuće na osami s bazenom!

FOTOGALERIJA Top 3 kuće na osami s bazenom!

Adriagate je izabrao atraktivne objekte na Hvaru, Korčuli i Živogošću

Ako želite izbjeći ljetne gužve i provesti miran odmor s obitelji, kuće za odmor na osami su idealno mjesto za to. Ukoliko u ponudi sadrže i bazen, zabava je zagarantirana za cijelu obitelj i prijatelje.

Donosimo top 3 kuće na osami s bazenom iz Adriagate ponude:

1. Kuća za odmor Plani Rat


Ova kamena kuća nalazi se u predjelu Plani Rat na otoku Hvaru. Kuća opravdava status kuće na osami s obzirom na to da, osim nje, u ovoj uvali postoji još samo jedna kuća. Potpuno opremljena, kuća Plani Rat pruža smještaj za 6 osoba koje će uživati u ljetnim radostima na vanjskom bazenu.

Obližnja plaža nalazi se 70m od kuće, a nedaleko je i mala, skrivena šljunčana plaža koja idealna za sve goste koji žele izbjeći neželjeno društvo.


2. Villa Strnj


Vila Strnj je smještena u malom primorskom mjestu na Makarskoj rivijeri, Živogošću. Predstavlja skladnu kombinaciju rustikalnog i modernog uređenja, a njen svaki detalj je pomno planiran. Potpuno opremljena i komforna, idealna je za sve one koji traže miran i opušten odmor. Vila sadrži unutarnji kamin, jacuzzi, saunu, teretanu te vanjski grijani bazen sa sustavom za strujanje vode.

Villa pruža prekrasan pogled na more, otok Hvar, poluotok Pelješac i planinu Biokovo.



3. Kuća za odmor Nikica


Njena lokacija i izgled neće nikoga ostaviti ravnodušnim, idealan je spoj modernog i robinzonskog odmora. Smještena je na osami, u mjestu Korčula na istoimenom otoku te je okružena maslinikom. Uređena u mediteranskom stilu i kompletno opremljena, kuća može ugostiti 4 osobe.

Ispred kuće nalazi se vanjski bazen s kojega se pruža prekrasan pogled na uvalu i more.


Više o kućama na osami može se pronaći na Adriagate web stranici , a oni koji preuzmu aplikaciju Hajduk Family Club mogu ostvariti i popust na rezervaciju od 5 do 9 posto.
Vaša reakcija na temu