Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Go!ng places app: Virtualni vodič za putovanje kroz Lijepu Našu ambiciozno nastavlja svoj plan širenja

Go!ng places app: Virtualni vodič za putovanje kroz Lijepu Našu ambiciozno nastavlja svoj plan širenja

Najpreuzimanija domaća aplikacija za turizam

Mobilna aplikacija go!ng places app postala je najpreuzimanija domaća aplikacija za turizam, bilježi nove uspjehe te planira ulazak u sustav rezervacija.

U kratko vrijeme, u manje od godinu dana svog postojanja go!ng places aplikacija zasjela je na tron kao najpreuzimanija hrvatska turistička aplikacija, a dvije godine nakon lansiranja i dalje drži tu laskavu titulu. Jedan od glavnih razloga je njena sveobuhvatnost - aplikacija go!ng places pokriva više od 50 gradova i mjesta u Hrvatskoj te gotovo 1000 različitih lokacija, a nudi i tematske rute kroz cijelu Hrvatsku, poput rute Vidikovaca, Prirodnih bisera, najljepših, ali pomalo zaboravljenih dvoraca Hrvatske ili poznatih i manje poznatih lokacija na kojima su snimani slavni svjetski filmovi i serije. Stoga, kada putujete kroz Hrvatsku, nisu vam potrebne različite aplikacije za svaki grad u kojem se nalazite, niti dodatne aplikacije za pomoć u planiranju putovanja. Uz go!ng places sve što vam treba imate na jednom mjestu. Aplikacija je prepuna korisnog i zanimljivog sadržaja, a nova poboljšanja olakšavaju planiranje putovanja i samo putovanje.

Uz spomenute destinacije, rute i preporuke lokacija iz vaše blizine, planer putovanja, koji se nalazi unutar same aplikacije, omogućit će vam da isplanirate svoje putovanje i u svakom trenutku svoga putovanja znate što i kada posjetiti. Ako ste nešto zaboravili upisati u svoj planer, push notifikacije podsjetit će vas da se u vašoj blizini nalazi slavna građevina, znamenitost, prirodna ljepota ili izvrstan restoran s domaćim jelima. Također, obavijestit će vas o koncertu ili izložbi koje ne smijete propustiti. Za sva dodatna pitanja, savjete i preporuke tu je virtualni vodič koji je u aplikaciju integriran u obliku chata, a koji će vam odgovor na traženo pitanje dati u nekoliko sekundi. To će biti vaša 'prva pomoć' tijekom cijeloga putovanja ili njegovog planiranja.

Sve ovo osmislio je tim mladih ljudi s ciljem da, na njihovoj generaciji prihvatljiv način, pokažu kako Lijepa Naša nudi puno više od očitog - Jadranskog mora, znamenite arhitekture glavnog grada ili predivnih nacionalnih parkova. Željeli su učiniti putovanje kroz Hrvatsku jednostavnim i zanimljivim i pritom otišli korak dalje. Na jednome mjestu okupili su najbolje od Hrvatske, bilo da ste poklonik gastronomije, kulture, aktivnog ili obiteljskog odmora, go!ng places vam omogućuje da sve lokacije od interesa obiđete u ekološki najprihvatljivijoj ruti.

Puno se danas govori o 'zelenom' i ekološki održivom turizmu, a ono što tim go!ng places radi, savršeno se uklapa u taj koncept. Njihov cilj je povezati goste s lokalnom zajednicom, upoznati ih s domaćim ljudima i njihovim pričama, onime što rade i kako žive. Na tom tragu pokrenuta je i domaća oznaka kvalitete Rural Quality koja daje prestižan status restoranima, vinarijama, OPG-ovima te smještajnim kapacitetima koji imaju elemente izvornosti i hrvatske kulturne baštine. Rural Quality je izniman doprinos hrvatskom turizmu koji dobiva sve veći zamah te će kroz go!ng places biti promoviran u segmentu ruta i destinacija. Interesantno je kako je jedan od prepoznatljivih go!ng places slogana 'Meet local faces and places' zaživio baš kroz suradnju s brendom Rural Quality.

Priča ovdje ne staje. Planovi za budućnost jednako su ambiciozni kao i dosadašnji. Sljedeći korak je implementacija sustava rezervacija unutar aplikacije pa se nadamo kako ćemo dogodine moći rezervirati autentični doživljaj turizma baš kroz ovu aplikaciju.

Vaša reakcija na temu