Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Imperial Riviera najavila 13. plaću, božićnicu i dodatne nagrade

Imperial Riviera najavila 13. plaću, božićnicu i dodatne nagrade

U 2023. uložila je dodatnih pet milijuna eura u primanja radnika

Kako bi se zahvalila zaposlenicima na uspješnoj godini, tvrtka Imperial Riviera u prosincu će isplatiti brojne nagrade. Zaposleni kroz cijelu godinu primit će 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1000 eura. Sezonski djelatnici također će primiti božićnice u iznosu od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u ovoj godini.

Zaposlenici Imperiala primit će i dodatne nagrade, odnosno dar djeci u iznosu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda, čime će dodatno podržati lokalnu ponudu OPG-ova i dobavljača. Imperial će ujedno svoje najbolje zaposlenike i timove nagraditi dodjelom Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura te vjerne dugogodišnje djelatnike očekuju i jubilarne nagrade. 

Imperial Riviera je u 2023. uložila dodatnih pet milijuna eura u primanja radnika te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare u hotelima, kampovima i ljetovalištima - iznosile između 1200 i 1800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih zanimanja između 1000 i 1200 eura neto. 

Imperial je ove godine dodatno podigao ljestvicu u turističkom sektoru i uveo novu pogodnost za svoje zaposlenike. Radi se o programu 'Krov nad glavom' kojima se stalnim zaposlenicima, zaposlenicima na određeno i stalnim sezoncima u programu V+3, nudi dodatak za najam stana u destinaciji u kojoj su zaposleni. Program je namijenjen djelatnicima i njihovim obiteljima koji stanuju ili žele stanovati u destinaciji kroz cijelu godinu, a koji si do sada nisu mogli priuštiti adekvatan stambeni prostor zbog visokih cijena najma u turističkim destinacijama.

U sklopu inicijative 'Prvi s razlogom' Imperial Riviera nastavit će ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja, edukacije i razvoj karijera u turizmu te će tijekom 2024. otvoriti dodatnih 100 radnih mjesta na neodređeno vrijeme.

Vaša reakcija na temu