Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konferencija o održivom turizmu 'TIME OFF' na sajmu GAST 2024
Sajam GAST 2024. Piše: Dalmatinski portal

Konferencija o održivom turizmu 'TIME OFF' na sajmu GAST 2024

U subotu

Na sajmu GAST 2024 koji se održava od 23. do 25. veljače u Areni Zagreb, u subotu, 24. veljače s početkom u 10:30 sati, održat će se konferencija posvećena održivom turizmu 'TIME OFF'. Organizatori konferencije su Sajam Split i Martina Nimac Kalcina iz agencije Amabile.

Na konferenciji će biti govora o kućama za odmor s pričom (Goran Mališ), zelenom i održivom poslovanju malog obiteljskog hotela Rotondo (Gordana Piteša), o tematskim turama Splitsko-dalmatinske županije - Dalmacija Storytelling (Renata Tešija) i o zelenim turama na sjeveru Hrvatske - Terme Sv. Martin (Jelena Petrošanect).

Također, bit će govora o radu Udruge ruralnog turizma (Aleksandra Kuratko) i Udruge lijepa naša - 'Zeleni ključ: Održivo upravljanje smještajnim i održivim objektima' (Josip Gregac), o Family Welcome portalu (Željka Baljo), korištenju umjetne inteligencije u digitalnom marketingu u turizmu (Dario Horvat) te o održivom dizajnu i održivo profitu, odnosno kako dizajn okoliša povećava zaradu, posjećenost i dobrobit gostiju (Margareta Bračić).

Za kraj, Mirjana Biber Hren govorit na temu  primjera s Green destination certifikatom: 'Vrt bez Motike'.

Radno vrijeme sajma je od u petak i subotu (23. i 24. veljače) od 9.30 do 19.00 sati, a u nedjelju (25. vejače) od 9.30 do 18.00 sati.

Vaša reakcija na temu