Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preduvjeti za još bolju sezonu su tu! Iznajmljivači i hotelijeri od sada mogu lako i jednostavno pratiti rezervacije smještaja

Preduvjeti za još bolju sezonu su tu! Iznajmljivači i hotelijeri od sada mogu lako i jednostavno pratiti rezervacije smještaja

RoomRaccoon, sveobuhvatni i najkompletniji softver za upravljanje hotelima stigao je na hrvatsko tržište

Iako ljeto kalendarski još nije počelo, turista na Jadranu sve je više. Prema posljednjim informacijama i trendovima, izgledno je da bi ova sezona mogla oboriti rekorde iz 2019. godine. Rezervacije smještaja dolaze s više različitih servisa, a praćenje rezervacija i ostalih povezanih usluga od sada je olakšano svim iznajmljivačima i hotelijerima.

RoomRaccoon, sveobuhvatni i najkompletniji softver za upravljanje hotelima stigao je na hrvatsko tržište, a već ga koristi više od 20 hotela i ostalih turističkih objekata. Automatska sinkronizacija svih rezervacija, povezanost s više od stotinu kanala kao što su Airbnb, Booking, Expedia i ostali, izrada računa uz samo jedan klik, prijava na eVisitor samo su neke od mogućnosti koje nudi ovaj nagrađivani softver, kreiran u Nizozemskoj.


Sustav RoomRaccoona koriste hoteli, ali i veliki broj manjih turističkih objekata, apartmana i hostela. Jednostavan je za upravljanje, sve se može napraviti iz jednog sučelja, a jedini je sustav koji automatski prilagođava cijene na temelju vjerojatnosti novih rezervacija. Gostima nudi opciju rezervacije skupljeg smještaja po pristupačnim cijenama, kao i kupnju dodatnih usluga prilikom rezervacije.

Više od 1600 korisnika u cijelom svijetu je prepoznalo prednosti ovog softvera, koji je višestruko nagrađivan za inovacije u hotelskom menadžmentu te ima statuse najviše kategorije partnerstva (Premium) s renomiranim platformama kao što su Booking.com, Airbnb i Tripadvisor.

Kako biste bili još spremniji za sezonu, izradite potpuno besplatni korisnički račun na web stranici https://roomraccoon.hr/ i uvjerite se u prednosti ovog cloud servera.

Vaša reakcija na temu