Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rezervacijski centar Valamara proglašen najboljim u Hrvatskoj

Rezervacijski centar Valamara proglašen najboljim u Hrvatskoj

Na Godišnjim nagradama CX.hr portala je osvojio prvo mjesto u kategoriji 'Kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta'

Rezervacijski centar Valamara proglašen je najboljim u Hrvatskoj u 2023. godini. Na Godišnjim nagradama CX.hr portala osvojio je prvo mjesto u kategoriji 'Kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta', čime je potvrdio izniman trud, posvećenost i izvrsnost koju svakodnevno demonstrira u radu s gostima.

CX.hr portal posvećen je temama iz područja korisničkog iskustva te svake godine organizira dodjelu nagrada gdje biraju najbolje kontaktne centre, djelatnike i voditelje timova.

'Istinski sam ponosna na sve svoje kolege iz rezervacijskog centra u Valamaru i na posao koji radimo, s ciljem pružanja najviše razine usluge gostima. Ova nagrada je rezultat kontinuiranih ulaganja kompanije u razvoj korisničkog iskustva gostiju i za nas predstavlja veliko priznanje, kao i motivaciju da budemo još bolji', izjavila je Vesna Otočan, direktorica odjela rezervacijskog centra u Valamaru.

Valamar ima izrazito visok udio direktne prodaje od čak 63 %, u čemu veliku ulogu ima upravo kvalitetan rezervacijski centar, koji od rujna 2021. godine posluje u Poreču i u Zagrebu. Uz kontinuirana ulaganja u edukaciju i uvjete rada zaposlenika, Valamar će i dalje biti usmjeren na iznimno visoko zadovoljstvo gostiju te na povećanje aktivne marketing baze podataka, od čega je svaki treći gost - gost povratnik.

Vaša reakcija na temu