Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RoomRaccoon predstavio platformu sljedeće generacije na Check-In Hospitality Summitu

RoomRaccoon predstavio platformu sljedeće generacije na Check-In Hospitality Summitu

Mobilna navigacija je lakša za korištenje

RoomRaccoon, vodeći cjeloviti sustav upravljanja hotelima, najavio je sljedeću generaciju svoje platforme. Novi je dizajn predstavljen na RoomRaccoonovom godišnjem Check-In Hospitality Summitu u Bredi i njime će se hotelijerima pružiti jednostavnija i prilagođena tehnologija za upravljanje, marketing i razvoj njihova poslovanja.

Izdanjem se predstavljaju novi zasloni za navigaciju koji su osmišljeni s ciljem poboljšanja korisničkoga iskustva i uvođenja hotela u novu eru hotelskog menadžmenta. Vizualna poboljšanja i unaprijeđena navigacija čine platformu intuitivnijom, zaokružujući ovu inovaciju vodećeg sustava upravljanja hotelima.

- Evolucija platforme RoomRaccoon nastavlja našu svrhu osnaživanja hotelijera pametnom tehnologijom koja je pristupačna i koja pokreće bolje i učinkovitije poslovanje. Jednostavan i moderan dizajn stavlja hotelijere u središte iskustva kako bi se smanjile poteškoće u prilagodbi i usvajanju nove tehnologije - kazala je Nadja Buckenberger, osnivačica i direktorica u RoomRaccoonu.

'Jedan od izazova s kojima se suočavamo kao cjelovito rješenje je učinkovito prikazivanje svih naših modula na prihvatljiv način, jednostavan za navigaciju. Naša nova navigacija radi odlično na pružanju veće vidljivosti svim našim modulima tako da naši korisnici mogu doista beneficirati od cijele platforme', dodala je.

Nova nadzorna ploča za navigaciju uključuje:

Prikaz: Novi dizajn ističe tri primarna modula RoomRaccoona: Rezervacije, Channel Manager i Market Place.

Marketplace: Ponuđen je prikaz svih RoomRaccoonovih dostupnih veza i integracija sa svojim partnerima.

Favoriti: Nova navigacija ima prilagodljivi izbornik, koji je poznat pod nazivom favoriti, kojim se hotelijerima omogućuje prilagodba navigacije modulima kojima često pristupaju.

Proširivi izbornik: Bočna traka na novom izdanju omogućuje korisnicima proširivanje ili sažimanje izbornika za jednostavnije korištenje.

Promjena objekta: Za klijente s više objekata, sada postoji značajka promjene objekta koja vam omogućuje neometano kretanje objektima jednostavnim klikom tipke.

Amor de Wilde, voditeljica proizvoda u RoomRaccoonu, dodaje: 'Mobilna je navigacija mnogo lakša za korištenje, tako da hotelijeri zaista mogu upravljati svojim cijelim objektom od bilo gdje i u bilo koje vrijeme'.

Vaša reakcija na temu