Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com RoomRaccoon se pridružuje Nacionalnoj udruzi obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj

RoomRaccoon se pridružuje Nacionalnoj udruzi obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj

Jačaju veze s hrvatskom hotelskom industrijom

RoomRaccoon, vodeći pružatelj hotel management softvera, potpisao je suradnju s Nacionalnom udrugom obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj (OMH).

Ova suradnja odražava predanost tvrtke podupiranju rasta i uspjeha obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj.

OMH je sinonim za kvalitetu, a svaki objekt u svojoj mreži odlikuje se jedinstvenom ponudom i prepoznatljivom kvalitetom. Njihov preporučeni imenik dobavljača hotelske industrije predstavlja zbirku proizvoda i usluga koji pomažu hotelima u kvaliteti iskustva koje se očekuje od imena OMH.

Suradnja unapređuje ponudu svakog brenda i donosi veću vrijednost neovisnim objektima diljem Hrvatske. Kao član OMH-a, RoomRaccoon će aktivno sudjelovati u online i offline događajima koje organizira udruga i pokazati kako njegovo rješenje može pružiti bolje iskustvo gosta pomoću tehnologije pametne automatizacije i beskontaktnih rješenja poput online prijave, automatizirane prodaje, personalizirane komunikacije s gostima, online plaćanja i još mnogo toga.

- Oduševljeni smo što smo postali član Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj - kaže Branimir Lažeta, voditelj RoomRaccoona u Hrvatskoj. 

- Hrvatska je poznata po dinamičnom ugostiteljskom sektoru. Predani smo osnaživanju manjih objekata na ovom tržištu snažnom i pristupačnom tehnologijom, omogućujući im da se učinkovito natječu protiv velikih igrača - zaključio je.

Vaša reakcija na temu