Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RoomRaccoonova integracija s Cendynom dovodi globalne distribucijske kanale neovisnim hotelima

RoomRaccoonova integracija s Cendynom dovodi globalne distribucijske kanale neovisnim hotelima

'Neovisni hoteli mogu potaknuti GDS rezervacije visoke vrijednosti na svoje smještaje'

RoomRaccoon, sveobuhvatni (eng. all-in one) Hotel Management sustav, najavio je novu integraciju s Cendynom. Dvosmjerna integracija između RoomRaccoona i Cendynovog centralnog sustava rezervacija Pegasus (CRS) omogućuje hotelima da bez napora distribuiraju cijene, dostupnost i inventar (ARI) na moćnim globalnim distribucijskim sustavima (GDS) publici od preko 600.000 potencijalnih putnika na više od 120 tržišta diljem svijeta, uz dodatak OTA kanala.

Integracija Hotel Management sustava s GDS-om najbolji je način za osiguranje unosnih korporativnih i konzorcijskih poslova s vodećim hotelskim zastupništvom i globalnim prodajnim programima. Zajedničkim naporima RoomRaccoona i Cendyna, neovisni hoteli mogu potaknuti GDS rezervacije visoke vrijednosti na svoje smještaje uz ADR (prosječnu dnevnu cijenu) u visini od 30-35% prosječne cijene.

Integraciju pokreće World Hospitality Solutions (WHS) koji pruža besprijekornu komunikaciju između RoomRaccoona i Cendyna tako da korisnici mogu automatski distribuirati svoje cijene, inventar i dostupnost s RoomRaccoon Channel Managera do Pegasus CRS-a u realnom vremenu i time izbjeći rad sa složenim GDS ekstranetom.

- Cendyn je uzbuđen zbog suradnje s RoomRaccoonom jer obje tvrtke dijele strast za stvaranjem inovativnih, tehnološki omogućenih rješenja koja pomažu hotelima u iskorištavanju svojih podataka i optimiziranju prihoda. Ova poboljšana integracija usmjerava protok podataka između Pegasusovog CRS-a i RoomRaccoonovog PMS-a, što će hotelima omogućiti donošenje informiranijih odluka o cijenama, potražnji i distribuciji micanjem prepreka između informacija o profilu gostiju, cijena i inventara - rekla je Sarah Tissot, potpredsjednica Odjela za distribuciju i partnerstva u Cendynu.

Steven Reffin, voditelj Odjela za partnerstva u RoomRaccoonu, objašnjava: 'Uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Pegasus CRS-u tvrtke Cendyn na naše tržište. S ponovnim porastom osobnih događaja i tvrtki koje zahtijevaju da zaposlenici putuju na sajmove, konferencije i umrežavanje, nikada nije bilo bolje vrijeme za neovisne hotele da se uključe u ovo tržište i povećaju prihod'.

Vaša reakcija na temu