SDP Vodice traži smjenu direktorice Turističke zajednice, rezultati su katastrofalni

SDP Vodice traži smjenu direktorice Turističke zajednice, rezultati su katastrofalni

Marko Udovičić ističe kako je svako građanin koji ima apartmane u menadžmentu TZ Vodice izgubio između 500 i 800 u posljednje dvije godine

SDP Vodice tvrdi da Turistička zajednica grada Vodica, kroz selektivno prikazivanje statističkih pokazatelja, želi prikriti svoj nerad i neznanje. Poručuju kako se tumačenjem statistike s eVisitora hvale se uspješnom sezonom, te žele prikazati porast turizma u Vodicama za 3%. 

- A koja je istina? Odgovor na to pitanje zna svaki naš sugrađanin koji se bavi turizmom, a može se vidjeti i iz statistike koja je dostupna u sustavu eVisitor. Dakle, ukupan pad kod privatnih iznajmljivača u prvih 8 mjeseci je 4%, a kad se uzme i dodatni pad prosječne popunjenosti ležaja kod privatnih iznajmljivača u zadnje dvije godine dolazimo do katastrofalnih podataka o eroziji Vodiškog turizma. Umjesto isprike od strane grada i Turističke zajednice kao i ostavke od direktorice Turističke zajednice grada Vodica, jer su samo u posljednje dvije godine svojim neradom i neznanjem smanjili prihod za oko 800 eura po apartmanu oni se hvale porastom poslovnih subjekata s područja grada. Što je najgore i pri tom se kite 'tuđim perjem' i prešućuju da svi ti poslovni subjekti imaju menadžment, te je taj porast plod njihovih poslovnih aktivnosti - poručuje Marko Udovičić, predsjednik GO SDP Vodice.

Ističe kako su rezultati onih građana koji su ostali u rukama menadžmenta Turističke zajednice katastrofalni. 

- Umjesto da priznaju da ne znaju i da ne mogu, te da zatraže pomoć, oni pokušavaju od nas građana napraviti budale, te nas uvjeriti kako nam je bolje iako je istina potpuno drugačija! Tražimo hitnu ispriku vodstva TZ grada Vodica kao i ostavku odnosno smjenu direktorice turističke zajednice. Također tražimo hitnu izradu Akcijskog plana za spas privatnih iznajmljivača koji su svojim entuzijazmom u najvećem djelu i izgradili turizam u našim Vodicama te su zaslužili kvalitetan menadžment od strane TZ-a kao i minimum korektnosti u izvještavanju obavljenog - zaključuje Udovičić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51053, "");
Pregledaj komentare