Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Splitska luka jedna je od najljepših kruzerskih luka na Mediteranu

Splitska luka jedna je od najljepših kruzerskih luka na Mediteranu

Svrstana je uz bok sa Sevillom, Barcelonom, Palmom de Mallorcom...

Među najljepše kruzerske luke na Mediteranu portal cruiseradio.net svrstao je i Split.

- Grad je to blagoslovljen obalom s bistrim plavim morem i pješčanim plažama u neposrednoj blizini povijesne jezgre. Stari dio grada nije velik, pa ostaje dovoljno vremena za istraživanje okolnog područja. Split je zbog svojeg središnjeg položaja na obali također poznat po izvanrednim mogućnostima izleta u okruženje, poput NP Krka i mnogih drugih. Tu možete plivati i uživati u zip-lineu. Ako tražite mediteranski grad s mnoštvom različitosti, dodajte svakako Split u plan putovanja - napisano je na portalu.

Splitska luka i grad su predstavljeni kao najljepše kruzing luke Mediterana sa Sevillom, Barcelonom, Palmom de Mallorcom, Vallettom na Malti, Cagliarijem na Sardiniji i Venecijom.

Vaša reakcija na temu