Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Splitsko-dalmatinska turistička zajednica mijenja vizualni identitet

Splitsko-dalmatinska turistička zajednica mijenja vizualni identitet

Raspisan je javni natječaj

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije jučer je raspisala javni natječaj za izradu novoga dizajna vizualnoga identiteta. Svrha ovoga natječaja je definiranje kreativne vizije TZ SDŽ te brendiranje Srednje Dalmacije kao autentične i prepoznatljive destinacije.

Na natječaj se mogu javiti profesionalni dizajneri - samostalni autori ili kreativni timovi, a rok za zaprimanje radova je 25. listopada 2023. Ocjenjivački tim od sedam članova donijet će odluku o najboljem idejnom rješenju, kao i o dodjeli novčanih nagrada za prva tri mjesta, a objava rezultata predviđena je 31. prosinca 2023.

Sve ostale informacije o natječaju možete pronaći ovdje.

Vaša reakcija na temu