Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakša Kuzmičić Sunčani Hvar prodan jednom od najbogatijih Arapa?

Sunčani Hvar prodan jednom od najbogatijih Arapa?

Čeka se objava na Frankfurtskoj burzi

Jutarnji list piše kako je Sunčani Hvar kompaniji Eagle Hills iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, iza koje stoji Muhamed Alabar. Dobro upućeni izvori iz financijskih krugova tvrde kako je Radovan Vitek vlasnik CPI Property Group, izabrao Muhameda Alabara i kao kupac, iako je ozbiljnog interesa za preuzimanje pokazao moćni američki fond Blackstonea.

Cijena koja je postignuta nije u ovom trenutku poznata, ali je očito veća od one koju je nudio Blackstone, a čeka se objava na Frankfurtskoj burzi na kojoj je izlistana CPI Property Group, vlasnik Sunčanog Hvara. 

Alabar je poznat i kao investitor u Beograd na vodi, a u Zagrebu je iskazao interes za razvoj projekta zagrebačkog Manhattana. Među zgradama koje je izgradio je i poznati toranj Burj Khalifa u Dubaiju.

Vaša reakcija na temu