Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DONUT SPLIT AFTERMOVIE: Pogledajte najuzbudljivije trenutke prvog drift eventa u Splitu!

DONUT SPLIT AFTERMOVIE: Pogledajte najuzbudljivije trenutke prvog drift eventa u Splitu!

Društevene mreže zabilježile su preko 3 milijuna impresija i gotovo pola milijuna korisnika na kanalima

Dva posljednja dana lipnja, unatoč ekstremnim temperaturama, Poljudom je prošetalo oko 5 tisuća zaljubljenika u automobilizam i adrenalinske sportove iz Francuske, Austrije, Njemačke, Danske, Engleske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Švedske i Hrvatske, znatiželjno promatrajući vožnje vrhunskih vozača iz cijele regije! Kroz dvodnevno natjecanje u drift disciplini, Splićani su pokazali da su automoto događanja sadržaj koji je Splitu itekako nedostajao.

Osim gledanja driftanja, na DONUT-u su se brojni posjetitetelji i sami iskušali u vožnji uz profesionalne vozače za volanom. Uživalo se i u promatranju BMX show-a by TROTUL, a kako je sve skupa izgledalo, najbolje će vam dočarati službeni aftermovie DONUT Split eventa kojeg možete pogledati ovdje.

Zahvaljujući DONUT 360° pristupu koji uključuje spajanje tradiconalnog i digitalnog, svi oni koji nisu mogli live biti na eventu, sve su mogli doživjeti i preko društvenih mreža DONUT-a koje su za vrijeme, ali i prije, eventa također pokazale ogromnu zainteresiranost virtualnih korisnika. 

Društevene mreže DONUT-a zabilježile su preko 3 milijuna impresija i gotovo pola milijuna korisnika na kanalima.
Svi novopečeni fanovi, a i oni zagorjeli, DONUT će moći doživjeti i u naredno vrijeme, a sve najave i novosti možete pratiti na Instagram kanalu DONUT.

Vaša reakcija na temu