Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) NOVI PUTOPIS Juka provjerio 'Ko to tamo peva'

NOVI PUTOPIS Juka provjerio 'Ko to tamo peva'

Splitski pustolov nastavlja s istraživanjem regije

Splitski pustolov i fotograf Jurica Galić Juka objavio je četvrtu epizodu novog regionalnog putopisa 'Serbia Tour 2023'.

'Putopis od osam dana iz ožujka 2023. prilikom kojeg obilazimo Srbiju od Valjeva, Prijepolja i Novog Pazara, preko Niša i Kragujevca, pa sve do Beograda i Novog Sada. Putopis bez politike, ali s puno prirode, povijesti, gastronomije i ostalih zanimljivih tema.

U četvrtoj epizodi obilazimo tunel u kojem se snimao kultni film 'Lepa sela lepo gore'. Iako se stvaran događaj zbio u BiH, tunel se nalazi u Srbiji u blizini manastira Mileševa kod Prijepolja. U videu posvećenom kultnim domaćim filmovima obilazimo i krčmu 'Ko to tamo peva' koja se nalazi u Kniću kod Kragujevca, a inspiritana je istoimenim filmom', piše u opisu videa.


Vaša reakcija na temu