Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 'HYDROPOOL' I  'SEASPA' NA SAJMU GAST: Vrhunske hidromasažne kade od najkvalitetnijeg američkog akrila
Sajam GAST Piše: Promo

'HYDROPOOL' I 'SEASPA' NA SAJMU GAST: Vrhunske hidromasažne kade od najkvalitetnijeg američkog akrila

Tvrtka daje 20% popusta na kompletan asortiman vrhunskih hidromasažnih kada. Bez iznimke...

Tvrtka Morula, zastupnik svjetskih brendova kao što su 'Hydropool' i  'Seaspa', predstavit će se na sajmu GAST, koji se održava u Spaladium Areni od 16. do 19. ožujka. Velika je potražnja za njihovim hidromasažnim kadama za wellness oaze u vilama za iznajmljivanje, obiteljskim hostelima i hotelima, ali ljudi ih naručuju i u svojim domovima.

- Naše hidromasažne kade su proizvedene s visokom kvalitetom materijala i komponenata, te pružaju apsolutnu pouzdanost, uživanje i trajnost. Kade od najkvalitetnijeg američkog akrila i vrhunski kontrolni sustavi Balboa i Gecko garantiraju dugotrajno uživanje u Seaspa proizvodima - naveli su iz tvrtke Morula.


Svi njihovi klijenti, naglašavaju, mogu očekivati besprijekornu uslugu: od pomoći pri izboru optimalnog modela do dostave, servisiranja i održavanja u najkraćim mogućim rokovima. Nude i višegodišnje jamstvo na sve hidromasažne kade.

- Važno je napomenuti da veliki broj modela imamo na lageru za isporuku - odmah - kazali su.

Tijekom trajanja sajma odobravaju popust od 20% na sav svoj asortiman. Bez iznimke.


Vaša reakcija na temu