Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay AFERA NA HRT-u: Popularni voditelj dobio otkaz, naplaćivao gostovanja u programu Radio Splita?!

AFERA NA HRT-u: Popularni voditelj dobio otkaz, naplaćivao gostovanja u programu Radio Splita?!

Denis Šabić bez komentara

Kako nam je potvrdila rukovoditeljica Odjela komunikacija HRT-a Nevenka Mikac, popularni voditelj Radio Splita Denis Šabić dobio je otkaz, i to zbog skrivljenog ponašanja. 

Kako doznajemo, Šabić je pod optužbom da je u dužem vremenskom razdoblju naplaćivao gostovanja u programu Radio Splita, i to po tarifi od 200 do 800 eura. Za najskuplju tarifu dobivao se i članak na jednom portalu. 

Inkriminirajući materijal nađen je sasvim slučajno u redakcijskom računalu Radio Splita i poslan u centralu HRT-a. 

Pravna služba još proučava materijal. Za sada je Šabiću otkazan ugovor o radu, no nije isključeno da će cijela afera dobiti i kazneno-pravni nastavak. U HRT-u, naime, proučavaju kolika je šteta nanesena, i ljudima koji su plaćali gostovanja i samoj kući čija sekunda reklamnog programa košta poprilično. 

Čuli smo se danas sa Šabićem. Kaže da nema komentara. Angažirao je odvjetnika. Treba vidjeti što su mu napisali u otkazu ugovora o radu pa onda možda nešto kaže. Još nije ništa dobio. Kako smo čuli, prije koji dan otvorio je bolovanje.

Vaša reakcija na temu