Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Zlatna vrata AKTIVIRAJ SE I KRENI! Uključite se u niz besplatnih edukacija i radionica u sklopu najnovijeg europskog projekta ustanove Zlatna vrata

AKTIVIRAJ SE I KRENI! Uključite se u niz besplatnih edukacija i radionica u sklopu najnovijeg europskog projekta ustanove Zlatna vrata

Interes javnosti pokazuje da smo u potpunosti pogodili s programima - kaže ravnateljica Danijela Ćukušić

Najnoviji u nizu europskih projekata Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje 'Zlatna vrata' provodi se pod nazivom 'Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a.' Projekt je sufinanciran europskim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost ugovora i bespovratnih sredstava iznosi 2.375.778,00 kuna. Kroz četiri programa koja uključuju niz verificiranih edukacija, neformalnih aktivnosti i filmskih projekcija, ovaj projekt izravno doprinosi socijalnom uključivanju mladih, starijih te osoba s invaliditetom na području splitske aglomeracije. 


- Iznimno me veseli što smo kao jedna od najprepoznatljivijih kulturno-obrazovnih ustanova u gradu Splitu u prilici dodatno osnažiti naš rad kroz projekte ovog tipa. Već sada nudimo niz verificiranih programa za osnovne i srednje škole, andragoška usavršavanja te brojne kulturne aktivnosti poput izložbi i filmskih projekcija. Samim tim ovaj projekt logičan je nastavak našeg uobičajenog djelovanja kroz kojeg ćemo dodatno unaprijediti segment kulture i obrazovanja te razviti nove aktivnosti za naše sugrađane - govori nam ravnateljica Zlatnih vrata Danijela Ćukušić i dodaje: 

- Sve aktivnosti u sklopu ovog projekta su besplatne, a interes javnosti pokazuje da smo u potpunosti pogodili s programima. Iako iza sebe imamo nekoliko EU projekata u kojima sudjelujemo kao nositelji ili partneri, ovaj projekt nam je snažan poticaj za novo programsko razdoblje. Cilj nam je aplicirati na sve raspoložive natječaje kako bi osigurali kontinuitet u povlačenju europskih sredstava i održali visoku razinu provedbe kulturnih i obrazovnih programa - poručuje Ćukušić. 

Više informacija o projektu 'Aktiviraj se i kreni!' može se pročitati na web stranici www.zlatnavrata.hr ili putem broja telefona 021 361 524. U nastavku donosimo raspored dijela predstojećih aktivnosti u sklopu projekta:   

21.10. u 17:00 Kinoteka - besplatna radionica Digitalne platforme

28.10. u 17:00 Trogir - besplatna radionica Digitalne platforme

28.10. u 17:30 Split - Kinoteka - Predavanje na temu Kretanjem do zdravlja

4.11. u 10:30 Podstrana - predstavljanje projekta

11.11. u 10:30 Sinj - predstavljanje projekta



Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata. 

Vaša reakcija na temu