Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Andro Krstulović Opara: I reprezentativci su rekli što misle o vodstvu HNS-a kada ih nisu htjeli uz sebe nakon svjetskog srebra!

Andro Krstulović Opara: I reprezentativci su rekli što misle o vodstvu HNS-a kada ih nisu htjeli uz sebe nakon svjetskog srebra!

Zaiskrilo je između gradonačelnika i predsjednice stranke Pametno Marijane Puljak

Još jedna maratonska sjednica Gradskog vijeća nije održana do kraja, termin nastavka će se objaviti naknadno. Prekinuta je nakon 11 sati trajanja, a završila je verbalnim 'okršajem' gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i predsjednice stranke Pametno Marijane Puljak.

Nakon posljednje, naknadno dodane točke o izjavi igranja reprezentacije na Poljudu, gradonačelnik je tražio riječ i iznio svoje mišljenje. Govor je počeo time da njegov devetogodišnji sin nije gledao reprezentaciju na Poljudu zbog odnosa HNS-a prema Splitu.

Kazao je i da neće dopustiti upliv politike u Hajduk, ma koliko neki populistički tražili promjenu modela. Istaknuo je i da ono što je dobro Splitu je dobro Hajduku i obratno. U jednom trenutku je kazao da su reprezentativci rekli svoj stav o čelnicima HNS-a kada ih nisu htjeli sa sobom na proslavama poslije svjetskog srebra.

Naglasio je, među ostalim, i da nitko nema pravo propitkivati domoljublje Splita i navijača, te da nisu ni trebali biti u ovoj situaciji rasprave na Vijeću.

Na to je prvo reagirao vijećnik Pametnog Jakov Prkić koji je kazao da i nije trebalo biti rasprave, a Marijana Puljak je još dodala:

- Da ste imali muda, ovu bi odluku donijeli vi, a ne prebacivali na vijećnike! Gradonačelnik joj je uzvratio da ne razumije politiku, a Puljak se samo nasmijala potvrđujući svoje riječi. Izjavu je, podsjetimo, podržalo 25 od 26 vijećnika, Mostov Ante Bradarić-Šljujo je bio protiv. 

Vaša reakcija na temu