Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Angažirao maloljetnika da za njega po Dubrovniku dila speed

Angažirao maloljetnika da za njega po Dubrovniku dila speed

Drogu su mu našli skrivenu u zelenilu na terasi kuće

Dubrovački policajci su pretražili kuću u Župi dubrovačkoj koju koristi 23-godišnjak. Pretragom je skriveno u zelenilu na terasi kuće pronađeno sedam pakiranja u kojima se nalazilo ukupno 660 grama amfetamina i manja količina marihuane i ulja cannabisa.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, radi prodaje, nabavio najmanje 910 grama amfetamina od čega je 250 grama dao maloljetniku da u njegovo ime obavlja preprodaju, a 660 grama držao za sebe.

Maloljetnik je u društvu roditelja policiji predao 250 grama amfetamina te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Zbog istog kaznenog djela osumnjičeni 23-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu jutros predan pritvorskom nadzorniku, dok je za posjedovanje marihuane i ulja cannabisa prekršajno sankcioniran.


Vaša reakcija na temu