ANTE SANADER 'Novosti su objavile da je Škorina supruga pisala za četničke novine, on to nije demantirao'

ANTE SANADER 'Novosti su objavile da je Škorina supruga pisala za četničke novine, on to nije demantirao'

Politički tajnik HDZ-a komentirao je izjave vođe Domovinskog pokreta

'Škoro se očito našao prozvanim od premijera Plenkovića da je on taj koji radikalizira političku scenu. To je nažalost istina. Vidjeli ste da su meta bili policajci, to je pucanj na državu. Relativiziranje zločina je radikalizacija političke scene, gdje se gospodin Škoro našao prozvanim. To je očito frustracija gubitkom izbora. Praktično ne priznaje izbore. Očito bi trebalo promijeniti Vladu jer se nije glasalo kako su zaželjeli Škoro i njegova ekipa. Narod je dao podršku HDZ-u i to je očito najveća frustracija. Niti 100 dana nove Vlade i ovakvo obrušavanje na premijera i Vladu ne može se tumačiti na drugačiji način', kazao je danas politički tajnik HDZ-a Ante Sanader reagirajući na izjave Miroslava Škore

Sanader kaže da se vlast ne boji naroda. 

'Taj je narod dao podršku premijeru Plenkoviću i novoj Vladi, konstatirao je Sanader. 

Škoro se žalio da nije bio zaštićen govora mržnje i da je mladež HDZ-a bila instrumentalizirana i da su mu svašta pisali. 

'Ne znam što je Mladež napisala, a Novosti su objavile da je njegova supruga pisala za četničke novine. Je li to govor mržnje, ako je netko napisao istinu? On nije demantirao da to nije istina. Ja nisam vidio njegov demant', odgovorio je Sanader. 

Novinari su ga pitali i za obračun premijera i predsjednika. 

'Milanović je od izbijanja afere JANAF vrlo nervozan i on napada i pljuca sve oko sebe. Premijer mu je samo odgovorio. Čudno je njegovo ponašanje. Vrijeme će pokazati', rekao je Sanader.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(77962, "");
Pregledaj komentare