Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com ASFALTIRA SE RAMPA Prema Solinu jednom trakom u subotu i ponedjeljak

ASFALTIRA SE RAMPA Prema Solinu jednom trakom u subotu i ponedjeljak

Termini su odabrani tako kako bi imali najmanji mogući utjecaj na odvijanje prometa

Iz Hrvatskih cesta obavještavaju kako u subotu i ponedjeljak planiraju izvođenje asfalterskih radova u sklopu projekta 'Izgradnja dodatne rampe na denivelaciji raskrižja DC 8 (obilaznica Splita) i DC 432'.

'U subotu 22. 6. 2024. u jutarnjim satima će započeti radovi na frezanju i asfaltiranju lijevog voznog traka na državnoj cesti DC 8, i taj vozni trak će biti zatvoren do nedjelje ujutro kada će se po njemu pustiti promet.

U ponedjeljak 24. 6. 2024. iza 20.30 sati će se izvoditi radovi na frezanju i asfaltiranju desnog voznog traka na državnoj cesti DC 8, i taj vozni trak će biti zatvoren za promet do utorka ujutro', navode iz Hrvatskih cesta.

Dodaju kako će se zbog radova promet morati svesti s dva na jedan kolnički trak te ističu kako su termini izvođenja radova odabrani upravo kako bi imali najmanji mogući negativni utjecaj na odvijanje prometa.

Vaša reakcija na temu