Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BARBIR: SDP nije u stanju ažurirati podatke na svojoj stranici, pitanje je kako bi upravljali Gradom Splitom

BARBIR: SDP nije u stanju ažurirati podatke na svojoj stranici, pitanje je kako bi upravljali Gradom Splitom

On je još naveden kao predsjednik splitske podružnice stranke čiji član više nije

Damir Barbir komentirao je neažurirane podatke na službenoj stranici SDP-a na kojoj je još on naveden kao predsjednik splitske podružnice stranke iako je SDP napustio prije godinu dana nakon što je dao podršku Puljku za dizanje kredita.

'Postavlja se jasno pitanje kako bi navedena skupina upravljala Gradom Splitom ili nekim većim kolektivom kada nije u stanju ažurirati podatke na jedinoj svojoj web stranici sve ove puste godine... 

S obzirom na to da su zauzeti konstantnim političkim progonom, terorom i difamacijom mene kao pojedinca kao i opstrukciji vlastite stranke u medijima za vrijeme izborne kampanje za parlamentarne izbore te konstantnom destrukcijom i rušenjem bilo kakvog razvoja Grada Splita, što se jasno vidi na njihovim glasanjima i aktivnostima u Gradskom vijeću Grada Splita, pretpostavljam da nisu imali vremena.

A, možda i nisu toliko ambiciozni za preuzimanje Grada Splita. Možda bi se zadovoljili i ponekom gradskom firmom.

Recimo Stanoupravom.

Očekujem salvu uvreda u već provjerenom stilu 'žeton, ukrao, izdajica...', ali ne brinite, navikao sam. Vodim se onom da nije bitno što se govori, nego tko govori', poručio je Barbir.

Vaša reakcija na temu