Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić/ Screenshot (Facebook) BAŠIĆ ODGOVORIO IVOŠEVIĆU 'Potvrđuje odvidane vide, ali insinuira da je krivac prolaznik. Oštećenu ogradu ne spominje'

BAŠIĆ ODGOVORIO IVOŠEVIĆU 'Potvrđuje odvidane vide, ali insinuira da je krivac prolaznik. Oštećenu ogradu ne spominje'

'I dalje ćemo upozoravati - baš kao što i oni preko pokojne stranice Dnevne doze'

Nakon što je splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević podijelio rezultat pregleda pola promatračnice na Marjanu, oglasio se Hrvoje Bašić, predsjednik splitskog HSLS-a, koji je ranije objavio video o nastalim problemima. 

'Zanimljivo je da - kako se bližimo zadnjoj godini mandata - za sve ono što u gradu ne valja uvijek ispadne netko drugi kriv. Recimo, za otpad po gradu krivi su ili radnici Čistoće ili neodgovorni građani - njihovi direktori nisu. Za to što i dalje nema Plana upravljanja Marjanom - krivo je Ministarstvo, a ne njihova 'struka'.

Za netransparentnost, nepravilnosti i nezakonitosti u radu splitskog teatra, krivi su ex članovi Kazališnog vijeća i poslovna ravnateljica, koji su podignuli kaznene prijave zbog toga što se tamo događa - njihov intedant nije. I takvih primjera je more, pa tako i danas zbog videa promatračnice koji sam objavio.

Zamjenik potvrđuje odvidane vide u konstrukciji, ali insinuira da je krivac očito neki 'prolaznik', dok oštećenu ogradu - niti ne spominje', istaknuo je Bašić.  

Smatra da - ako se i prihvati ideju o prolazniku koji je odvidao vide koje su mu bile 'nadohvat ruke' - ostaje pitanje što se onda dogodilo sa sigurnosnom ogradom na vrhu promatračnice.

'I dalje ćemo upozoravati - baš kao što i oni preko pokojne stranice Dnevne doze'

'I tu opet dolazimo do dežurnih krivaca; nas građana i lokalnih političara koje to, kako Bojan kaže 'žulja', a samo zato jer postavljamo pitanja i upozoravamo. Ovdje je jasno kao dan da se ne radi o politici - već isključivo sigurnosti ljudi.  Zato ćemo i dalje postavljati pitanja i upozoravati - baš kao što su i oni sami nekoć s punim pravom preispitivali sve preko pokojne stranice Dnevne doze. 

U svakom slučaju, pohvale za brzu reakciju. Sigurnost djelatnika i posjetitelja mora biti na prvom mjestu', poručio je. 


Vaša reakcija na temu