Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić/ Screenshot (Facebook) Provjera vijaka u tijeku, Ivošević podijelo rezultat pregleda pola promatračnice

Provjera vijaka u tijeku, Ivošević podijelo rezultat pregleda pola promatračnice

Nadzor je na terenu zbog videa koji se proširio

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević izvijestio je kako se danas izvršava provjera vijaka na promatračnici na Marjanu. Podijelio je ujedno rezultat pregleda njene polovice.

'Danas se izvršava provjera vijaka na promatračnici koje je atestirala krajem svibnja ovlaštena tvrtka, sve sukladno projektno-tehničkoj dokumentaciji.

U ovom trenutku već je izvršena provjera od tla do visine pola promatračnice. Nije utvrđen ni jedan vijak koji nije bio dovoljno pritegnut mimo ona dva koja se nalaze već četiri mjeseca nadohvat ruke svakog prolaznika.

Drugim riječima, guštajte na promatračnici, ma koliko neke političare žuljalo', napisao je Ivošević.

Nadzor na terenu pokrenut je zbog videa koji se proširio društvenim mrežama. Prikazuje kako se lagano odvijaju vijci te kako se dio žičane ograde na vrhu 'odvario' ili možda nije dobro zavarena.

Vaša reakcija na temu