Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić/ Screenshot (Facebook) OPASNOST ILI NE? Kruži video promatračnice s Marjana, odvijaju se vijci, sporan i dio ograde

OPASNOST ILI NE? Kruži video promatračnice s Marjana, odvijaju se vijci, sporan i dio ograde

U Banovini su promptno reagirali

Društvenim mrežama se širi video s nove promatračnice na Marjanu na kojoj se lagano odvijaju vijci, a dio žičane ograde na vrhu se 'odvario', ili možda nije dobro zavarena.

Video je objavio i predsjednik splitskog HSLS-a Hrvoje Bašić, uz zvuk kultnog crtanog filma 'A je to' te primjedbu da će 'promatračnica na prijevremenu obnovu'.

Kako doznajemo, iz Banovine su promptno kontaktirali izvođača i izaći će na teren te utvrditi još jednom stanje. Svakako, svi vijci su pregledani i atestirani, što će se redovito i nastavljati. Koliko su eventualno labavi ili ne, provjerit će se još jednom na licu mjesta, uz poruku da nema ugroze.

Na vrh promatračnice, inače, istovremeno se propušta deset posjetitelja. Svečano je otvorena u subotu.

Vaša reakcija na temu