Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Boban i Šimundić čestitali Dan državnosti

Boban i Šimundić čestitali Dan državnosti

'Zahvalni Bogu, u molitvi za sve koji darovaše život za našu slobodu'

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban i predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić uputili su čestitku u povodu Dana državnosti.

- Vjernost obitelji, ljubav prema domovini i zajedništvo našega naroda su vrijednosti utkane u hrvatski stijeg pod kojim su stoljećima generacije prije nas sanjale snove o slobodi. Pod njim su se prije 34 godine okupili voljom naroda izabrani zastupnici u Hrvatski državni sabor. Njega su čvrsto zagrlile i s ponosom nosile tisuće hrvatskih branitelja koji su kada je trebalo stali u obranu doma i domovine. Mi ga danas s ponosom ističemo na svojim domovima, zgradama i ulicama te ga predajemo na čuvanje novim naraštajima.

Zahvalni Bogu, u molitvi za sve koji darovaše život za našu slobodu, ljubomorno čuvajući vrijednosti koje nas okupljaju, svim Hrvaticama i Hrvatima u Splitsko-dalmatinskoj županiji, u domovini i u svijetu, svim građankama i građanima, svima koji su Republiku Hrvatsku izabrali kao svoju domovinu, svima koji je vole i poštuju, od srca želimo dretan Dan državnosti!

Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije i Mate Šimundić, predsjednik Županijske skupštine', stoji u čestitki.

Vaša reakcija na temu