Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bojan Ivošević s ponosom objavio kako Grad više nema nikakve veze s bespravnom gradnjom na Marjanu. Odbili su većinu zahtjeva
GRADSKO VIJEĆE Naš grad 2024. Piše: Dalmatinski portal

Bojan Ivošević s ponosom objavio kako Grad više nema nikakve veze s bespravnom gradnjom na Marjanu. Odbili su većinu zahtjeva

'Pluća grada su obranjena na prvom stupnju'

Bojan Ivošević je - odgovarajući na vijećnička pitanja u sklopu točke izvještaja gradonačelnika Ivice Puljka - obavijestio lokalne zastupnike kako su svi predmeti građevina na Marjanu po pitanju Grada - završeni. Većini im je odbijen zahtjev za legalizaciju. 

- Grad Split više nema nikakve veze s bespravnom gradnjom na Marjanu, sad je sve dalje na Ministarstvu, Upravnom sudu, Visokom upravnom sudu i Državnom inspektoratu. S tim da su i Ministarstvo i sudovi već potvrdili u svim predmetima koji su došli kod njih da je Grad u pravu, a više od 20 predmeta je pravomoćno i dostavljeno Državnom inspektoratu na postupanje - objavio je Bojan Ivošević i ponosno rekao da su 'pluća grada' obranjena na prvom stupnju. 

- Jedan koji je iskoristio sve ovlasti otišao je na Visoki upravni sud i čak je tu potvrđena odluka Grada - zaključio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu