Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Braća Kotarac i savjetnice gradske uprave završili u istražnom zatvoru

Braća Kotarac i savjetnice gradske uprave završili u istražnom zatvoru

Pritvor je određen da ne bi utjecali na svjedoke

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu Mlađan Prvan poslao je na mjesec dana u zatvor braću Zvonka i Ivana Kotarca te više savjetnice u Upravnom odjelu za prostorno planiranje Grada Splita Ladu Pocrnić Mladinić i Ljiljanu Poletti Kopešić.

Sudac Prvan prihvatio je prijedlog zamjenice ravnatelja USKOK-a Natalije Petković da se pritvor odredi zbog utjecaja na svjedoke, ali je odbio određivanja istražnog zatvora zbog mogućnosti ponavljanja djela

Na slobodu je pušten Željko Smajić, inspektor zaštite od požara PU splitsko-dalmatinske, protiv kojeg je istražni zatvor tražen samo zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Odluku je novinarima priopćio glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Dinko Mešin.


Vaša reakcija na temu