Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bračanin se nije javio na rad za opće dobro, sada mora u zatvor

Bračanin se nije javio na rad za opće dobro, sada mora u zatvor

Tražili ga dva mjeseca bez uspjeha

Jedan Bračanin očito je preslobodno shvatio sankciju koju je dobio zbog kaznenog djela kritvorenja isprave. Bio je osuđen na sedam mjeseci zatvora, a sud mu je kaznu zamijenio radom za opće dobro tako da je za svaki dan zatvora dobio dva sata rada. 

Presuda je postala pravomoćna i izvršna, no okrivljeni se nije odazvao pozivima probacijske službe, niti je opravdao izostanak. Pokušali su ga pozvati na rad za opće dobro u kolovozu i rujnu, no ništa nije urodilo plodom. Tražili su ga i policajci, i to na dvije adrese, također bez uspjeha. Pozive za rad nije predigao, premda je iz povratnica vidljivo da je o njima bio obaviješten. 

Kako ništa nije pomoglo, sudac izvršenja splitskog Županijskog suda odlučio je uputiti ga na izdržavanje kazne zatvora.

Vaša reakcija na temu