Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Branitelj Petric odgovorio braniteljskim udrugama: 'Zašto navijačima niste dali podršku, oni 10 godina upozoravaju na devijacije u hrvatskom nogometu!'

Branitelj Petric odgovorio braniteljskim udrugama: 'Zašto navijačima niste dali podršku, oni 10 godina upozoravaju na devijacije u hrvatskom nogometu!'

Zar ste zaboravili suđenje Vrbanoviću, Mamiću i kompaniji?

Nakon što su braniteljske udruge poručile da nitko nema pravo uskratiti hrvatskom Splitu uživanje u igri nogometne reprezentacije, odgovorio im je Hajdukov povjerenik za navijače Kristian Petric, inače i sam sudionik Domovinskog rata.

- Split je uvijek bio hrvatski grad i bit će, a Hajduk je najveći simbol kako Dalmacije tako i Hrvatske. Petnaest godina imamo pljačku unutar hrvatskog nogometa, poštena suđenja, nepravomoćne presude, pravomoćne presude za koje isti ti optuženici dijele medalje pionirima, istoj toj djeci kojoj smo omogućili da se boru na sportskim borilištima, zar ste zaboravili slučajeve Širić, Djedović, zar ste zaboravili suđenje Vrbanoviću, Mamiću i kompaniji, gazite preko navijača koji već 10 godina upozoravaju na devijacije u hrvatskom nogometu, a nitko od vas da im je dao podršku, istim tim momcima od 21, 22 godine koji su pretežno djeca naših kolega branitelja, a nemojte zaboraviti da smo i mi u tim istim godinama uzeli puške i tjerali devijacije iz jedine nam Hrvatske. Svi mi volimo reprezentaciju Hrvatske kao i igrače, ali ovakvu repku s devijantnim i nemoralnim tipovima apsolutno veliko - ne! - poručio je Petric, uz standardni njegov potpis 'Hrvatska u srcu, HŽV'.

Vaša reakcija na temu